Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015 10:49

2ο Διεθνές Συνέδριο της ΔΑΕΚ (2st International Congress)

Ο Προέδρος και το ΔΣ της Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας Κύπρου, ανακοινώνουν την διοργάνωση του2ου Διεθνούς Συνεδρίου της Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας Κύπρου, που θα πραγματοποιηθεί στις 25 - 27 Μαρτίου 2016 στο ξενοδοχείο Grand Resort στη Λεμεσό.

Στο συνέδριο μας έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν διακεκριμένοι ομιλητές από την Κύπρο, την Ελλάδα, τη Γερμανία, την Αγγλία, την Ελβετία, την Πολωνία, την Ουγγαρία, την Αίγυπτο και το Ισραήλ. Η θεματολογία των ανακοινώσεων του συνεδρίου είναι πλούσια, και περιέχει ποικίλα θέματα που απασχολούν μια σειρά ειδικοτήτων, ενώ οι ομιλητές θα αναφερθούν στις νεότερες θεραπευτικές εξελίξεις και στα σύγχρονα διαγνωστικά μέσα, τα οποία θα παρουσιαστούν σε ελεύθερες ανακοινώσεις, ομιλίες θεματικών ενοτήτων και δορυφορικά συμπόσια. Επιπλέον, για πρώτη φορά η ΔΑΕΚ εντάσσει στα πλαίσια του συνεδρίου της δύο Workshops στα θέματα της Δερματοσκόπησης και της Δερματοχειρουργικής, σε επίπεδα Basic και Advanced, για τα οποία οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρώς σειρά προτεραιότητας.

H οργανωτική επιτροπή προσβλέπει στη συμμετοχή σας στο συνέδριο μας, συνδυάζοντας έτσι την επιμόρφωση και την ξεκούραση στην Λεμεσό.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο εδώ