Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014 13:49

1ο Διεθνές Συνέδριο της ΔΑΕΚ (1st International Congress)

Αγαπητοί Συνάδελφοι-Μέλη της ΔΑΕΚ

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε το προκαταρκτικό πρόγραμμα του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου της ΔΑΕΚ, που θα πραγματοποιηθεί στις 15 και 16 Μαρτίου 2014 στη Λεμεσό.

Εκ μέρους του ΔΣ της Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας Κύπρου, σας ενημερώνουμε ότι η ιστοσελίδα του συνεδρίου μας http://www.cubix.com.cy/csdv2014 είναι ενεργή. Σας καλούμε να περιηγηθείτε και να εγγραφείτε έγκαιρα επωφελούμενοι τις ειδικές τιμές προεγγραφών.

Επιπλέον, με ιδιαίτερη ικανοποίηση σας ενημερώνουμε ότι η Επιστημονική Επιτροπή του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου της ΔΑΕΚ προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν περίληψη των εργασιών τους για παρουσίαση υπό μορφή αναρτημένων ανακοινώσεων. Η προθεσμία υποβολής των περιλήψεων είναι η 31η Δεκεμβρίου 2013 - περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του συνεδρίου μας.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε μαζικά στις εκδηλώσεις του συνεδρίου, συμβάλλοντας έτσι στην υποστήριξη της οργανωτικής επιτροπής στην προσπάθειά της να καθιερώσει ως θεσμό και ένα υψηλού επιπέδου επιστημονικό γεγονός, το Διεθνές Συνέδριο της ΔΑΕΚ.

Με εκτίμηση,
Ανδρέας Παλλούρας
Πρόεδρος ΔΑΕΚ