Ο Προέδρος και το ΔΣ της Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας Κύπρου, ανακοινώνουν την διοργάνωση του2ου Διεθνούς Συνεδρίου της Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας Κύπρου, που θα πραγματοποιηθεί στις 25 - 27 Μαρτίου 2016 στο ξενοδοχείο Grand Resort στη Λεμεσό.

Στο συνέδριο μας έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν διακεκριμένοι ομιλητές από την Κύπρο, την Ελλάδα, τη Γερμανία, την Αγγλία, την Ελβετία, την Πολωνία, την Ουγγαρία, την Αίγυπτο και το Ισραήλ. Η θεματολογία των ανακοινώσεων του συνεδρίου είναι πλούσια, και περιέχει ποικίλα θέματα που απασχολούν μια σειρά ειδικοτήτων, ενώ οι ομιλητές θα αναφερθούν στις νεότερες θεραπευτικές εξελίξεις και στα σύγχρονα διαγνωστικά μέσα, τα οποία θα παρουσιαστούν σε ελεύθερες ανακοινώσεις, ομιλίες θεματικών ενοτήτων και δορυφορικά συμπόσια. Επιπλέον, για πρώτη φορά η ΔΑΕΚ εντάσσει στα πλαίσια του συνεδρίου της δύο Workshops στα θέματα της Δερματοσκόπησης και της Δερματοχειρουργικής, σε επίπεδα Basic και Advanced, για τα οποία οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρώς σειρά προτεραιότητας.

H οργανωτική επιτροπή προσβλέπει στη συμμετοχή σας στο συνέδριο μας, συνδυάζοντας έτσι την επιμόρφωση και την ξεκούραση στην Λεμεσό.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο εδώ

Στις 4 Μαΐου 2015, ημέρα Δευτέρα, είναι η ημέρα αφιερωμένη στη πρόληψη του Μελανώματος. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Δερματολόγο σας για Δωρεάν Εξέταση εάν ανησυχήστε ότι κάποια "ελιά" στο δέρμα σας μπορεί να είναι Μελάνωμα. Το Μελάνωμα είναι από τους πιο επιθετικούς καρκίνους του δέρματος, που μπορεί όμως να θεραπευθεί πλήρως εάν διαγνωστεί έγκαιρα. Κλειστέ το ραντεβού σας για δωρεάν εξέταση ΤΩΡΑ!

4th of May 2015 is day dedicated to prevention of melanoma. You can book appointment with your dermatologist for free examination if you worry that any mole of your skin is melanoma. Melanoma is one of the most dangerous type of skin cancer. Never the less, it can be cure completely if diagnosed early. Book your Free appointment NOW!

Σχετικά Βίντεο

Στις 7 Φεβρουαρίου 2015 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η 1η Ημερίδα Αισθητικής Δερματολογίας της Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας Κύπρου στη Λεμεσό.

Έκθεση εικόνων

View the embedded image gallery online at:
http://www.cyderm.org/index.php/el/ekdiloseis#sigProId9f8e76c24e
Σελίδα 1 από 3

myfacebook

myyoutube

CYDERM ORG-250px

MYSKINCHECK

Μετάφραση

Greek English French German Russian